Roll Up

Blog Kapak

Roll up bir baskı türüdür. Perakende tabelalar, konferanslar, sergiler, tanıtım etkinlikler ve toplantılar için idealdir. Bir ataşıma çantasında yer alır ve kurulumu son derece kolaydır. Satış noktası teşhir standıyla yeni bir ürünü ya da hizmeti tanıtmak istiyorsanız ya da ticari fuarlarda reklam aracı olarak kullanmak istiyorsanız, açılır kapanır rulo afiş baskı olan roll upları kullanabilirsiniz.
Basit, şık çerçevesi ve canlı ekranı ile yukarı doğru çekilebilir rulo afişler, potansiyel müşterilerin dikkatini çekmenin hızlı ve kolay bir yoludur. Asılması ve kaldırılması çok kolay olduklarından sıklıkla tercih edilir. Alüminyum çerçeve ile yerinde tutulan blok polimer üzerine basılmaktadır. Ayrıca, afişinizi kullanılmadığında saklamanız için bir taşıma çantası bulunmaktadır.

Roll Up Banner Baskı Hakkında

Roll up Banner ekranları, birçok farklı görüntüleme ve reklam amacıyla kullanılabilen en yaygın kullanılan geniş format ekipmanlardan biridir. İster bir ofis ekranı, ister perakende mağaza ekranı, ister etkinlik ekranı olsun, hareketli açılır afiş veya roll up afiş sistemi ile işletmenizin öne çıkmasına yardımcı olur. Stand, basılı grafik ve taşıma çantasıyla birlikte üretilir.
Kısa süreli ve orta vadeli kullanım için uygun katlanır stand modeli olarak piyasadaki yerini alır. Konferanslar, toplantılar, sergiler veya satış promosyonları için ideal bir stand türüdür. Uygun maliyetli bir stand olmakla birlikte, kullanılan malzemenin kalitesi de büyük önem taşımaktadır.
Roll-up afiş standı, ziyaretçilerin ilgisini işletmenize çekmek için alışveriş merkezleri ve diğer ş mekânlar için ideal bir çözümdür. Geri çekilebilir afiş stantları, özel ve promosyon tekliflerinizi öne çıkarmak için en iyi pazarlama aracıdır.

Roll Up Banner Baskı Siparişi Vermeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Roll up çekilebilir bir stanttır. İster tek kullanım için olsun ister uzun vadeli kullanım olsun kullanılan malzemenin kalitesi büyük önem taşır. Maliyeti düşürmek amacıyla kalitesiz parçalardan yapılmış bu standlar sizi yarı yolda bırakabilir. Bu nedenle de uygun maliyetli kaliteli roll-up standı sizin için çok daha uygun bir seçenek olacaktır. Ayrıca daha sonra da kullanabilmek için özel çantası ile birlikte üretilmektedir.

Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Menü