Fuarlarda Roll Up

Blog Kapak 2

Fuarlarda Roll Up

Roll up tanıtım standı fuarların her alanında gördüğünüz ve üzerinde ürün ya da bilgi veren detaylarıyla öne çıkar. Fuarlarda isterseniz ürün tanıtımı yaparsınız isterseniz firmanızın adını yazarsınız. Tercihlere göre farklılık gösteren bir üründür. Ürün branda üzerine baskının yapılmasıyla birçok alanda kullanılabilir özelliğe sahip olur. Fuarda hemen hemen bütün firmaların önünde roll up standını görürsünüz. Dikkat çekici özelliği ile hem ürünü tanıtır hem de müşteriye ürün hakkında bilgi verir.

Roll Up Kullanım Alanları

Roll up kullanım alanı sadece fuarlar değildir. Örneğin bir şirkette seminer verilecek devreye portatif kullanımı ile roll uplar girer. Okul tanıtım alanlarında kullanılabilir. Firmalar genellikle iş yerlerinin girişlerinde işleri hakkında bilgi verir ya da bir ürünü tanıtımı için roll up kullanırlar. Roll up kullanmalarındaki sebep diğer ürünlere göre kurulumu 4 dakika kadar bir zamanı alır. Ayrıca uzun yıllar yıpranmadan kullanılabilir. Kolay taşınabilir olduğu için istediğiniz ortama yanınızda götürebilirsiniz. Eğer bir ürünü tanıtım sektöründe çalışıyorsanız taşınabilir kol askılı çantasıyla istediğiniz alana taşıyabilirsiniz. Siz ürünün tanıtımını yaparken yanınızda sizi görsel nitelikte destekleyici tanıtım standı ya da bilgi standı olarak kullanabilirsiniz. Ürün tamamen müşterilerin yaratıcılıklarıyla şekil alabilir. Ürünün tanıtımını ya da görselini branda üzerine baskı yaptırarak kullanabilirsiniz.

Roll Up Nasıl Kurulur

Roll Up kendisine ait tasarlanmış çantası bulunmaktadır. Çantası sayesinde birçok alana taşınabilir ya da ürün depoda bekletilebilir çanta sayesinde ürün zarar görmez. Roll up çantasında çıkarılıp dikey pozisyona getirilir ürünü kurmuş oldunuz. Kullanımı ve toplaması çok kısa zaman alır. Bu nedeniyle de tercih sebepleri arasındadır.

Roll Up Ücretleri

Roll Up  fiyatları diğer örümcek stand ve tadım standı fiyatlarına göre daha uygundur. Ürünün baskısı fiyat değişikliklerine neden olur. Baskı kalitesi yüksek ise fiyat yükselir. Aynı zamanda ölçülerine göre de fiyatları değişir.

Roll Up Ölçüleri

Örümcek stand, tadım standında olduğu gibi bu standlarda da ölçüler farklılık gösterebilir ama standart ölçüler değişim göstermez. Bu ölçülerde yükseklik her ölçüde standarttır. 80 x 200 ile başlar ölçü müşteri tercihine göre çeşitlilik gösterir.

Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Menü