Fuarlarda Tadım Standı

Blog Kapak 2

Fuarlarda Tadım Standı

Fuarlarda firmalar ürünlerini tanıtmanın, farklı kuruluşlarla iş birliği yapmanın yanı sıra roll up standı ile hem kurumsal hem de bireysel müşterilerine yenilerini eklemeyi hedefliyor. Önemli stant türlerinden biri olan tadım standlarından hem sıcak hem de soğuk ürünler servis edilebiliyor ve ayrıca stand görevlisinden ürün ile ilgili bilgi de alınabiliyor.

Örümcek Standı Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?

Fuar standlarından en sık kullanılan stand modellerinden biri örümcek stand olarak biliniyor. Kurulumu oldukça kolay olan bu stand modeli çantada dahi taşınabiliyor. Ayrıca kapladığı alan ve sunduğu görsellikle de oldukça ilgi çeken bir modeldir.
Bunun yanı sıra roll up olarak isimlendirilen stand modeli de bulunuyor. Her ne kadar örümcek modeline benzese de aralarında bazı farklılıklar göze çarpıyor. Genelde firmaların marka isimlerini daha büyük ölçekte yazıyla sundukları bu standın hemen ön kısmında yine marka ismini öne çıkaran bir de stant çeşitleri bulunur. Tüm tadım ürünlerinin yer aldığı bu kısımdan firma broşürleri de alınabiliyor.
Her iki stand türünde de görsellik, marka ismi ve ürünler ön planda tutularak tasarlanıyor.. Ortak noktası ise kolay monte edilebilmesi, taşıma kolaylığı ve şık görselliğe sahip olması denilebilir.

Tadım Standı Önemi

Tadım standı fuarda kurulan her stand firma açısından hem tanıtım hem de yeni iş birlikleri açısından oldukça önemlidir. Aylarca süren bir stand seçimi, görsellik ve en iyi tanıtım yolu gözetilerek son şekli bulunur.
Örümcek stand gibi stand türleri farklı fuarlarda da kullanılabilen, uzun ömürlü ve dayanıklı malzemeden yapılıyor.  Marka üretmiş olduğu ürünleri sunarken sürdürebilirlik ve geliştirilebilirlik açısından önemli geri dönüşler de alabiliyorlar.

Roll Up stand gibi standlarda ise hem stand hem de kurum kimliği ön plana çıkıyor. Ayrıca örümcek stand gibi tüm ürünlerin tek bir alanda sunulmasına olanak sunuyor. Yurt içi ve dışında önemli iş birliklerinin sağlanması da yine bu Standların sayesinde oluyor.
Gerek adı henüz duyulmamış bir firma gerekse de tanınmış bir firma ürünlerini sergilerken kendilerini de ön plana çıkararak daha fazla tanınmayı amaçlıyor.

Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Menü