Karton Totem Fiyatları

                            Karton Totem Fiyatları

Karton totem fiyatları diğer tüm ürünler gibi ürünün adeti ve tasarımına göre belirlenir. Bir de ön ve arka tarafta aynı mı yoksa farklı bir görsel mi kullanılacak konusu da fiyatlara doğrudan etki eder. Beklenti ve ihtiyaçlarınıza göre karton totem kategorimizi inceleyebilir, ürünler ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İstediğiniz karton totem modeli , istediğiniz miktar ve tasarımda olmak üzere kısa bir sürede imal edilerek adresinize gönderimi sağlanır. Akılınıza takılan her soruda, sizlere daima en iyi hizmeti vermek için hazır bekleyen müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

                    Karton Totem İhtiyaca Göre İmalat

Karton totem imalatı konusunda Esta Reklam olarak ihtiyaçlara göre hizmet sağlıyoruz. 1. sınıf malzeme ve yüksek baskı kalitesiyle kullanıma sunduğumuz ürünlerle, ürünlerinizin müşteri kitlesinin daha çok ilgisini çekmesini sağlayabilirsiniz. Kolay kurulum mekanizması, çift taraflı baskı ve ihtiyaca göre plastik ayak imal edebileceğimiz karton totemler , reklam ihtiyacının en ekonomik çözümüdür. Ürün hemen her sektörde rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Ebadı, adeti ve tasarımı belirlendikten sonra kısa bir üretim süreci sonrasında şık bir display ürünü olarak kullanıma başlanabilir. Ankara reklam ve promosyon hizmeti dahilinde size sunduğumuz hazır karton totem görselleri haricinde istek ve bütçenize uygun çok farklı tasarımlarla imalat yapabileceğimizi de bilmenizi isteriz.

Karton totem ihtiyaca göre imalat, genellikle projeler kapsamında gerçekleştirilir. Firmalar isterlerse, örnek almak amaçlı olarak farklı projeler için tasarlanan örnek görselleri inceleyebilir. Firmaların tercih edeceği karton totem modelleri, ihtiyaçlara göre uzman ekip tarafından projelendirilerek imalatı yapılır. Karton stand ile diğer birçok reklam ve promosyon ürün imalatı yapan firmamız, modern pazarlama yöntemlerinden biri olan karton totem imalatını da profesyonel şekilde yapmaktadır.

IMG 9048

Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Menü