Örümcek Stand

            Örümcek Stand çeşitleri nelerdir?

Standlar daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi çok çeşitleri olan ekipmanlardır. Çeşitleri bir çok parametreye bağlı olduğu gibi kullanım amacına da bağlıdır. Sadece satış odaklı değil, her türlü ortam yada organizasyonda tanıtım ve reklam amaçlı kullanılacağı zaman daha çeşitli standlar tercih edilebilir. Genellikle tanıtımlarda dikkat çekmek ve ziyaretçilerin aklında yer edinmek amaçlanır. Potansiyel müşterinin aklında yer edinmek için ise bu stand çeşitlerinden daha uygun bir ekipman neredeyse yoktur.

Örümcek stand; alüminyum profillerden üretilmiş modüler kurulumu kolay ve taşınabilir, görsel açıdan üst düzey bir stand çözümüdür. Hafif ve ekonomik bir ürün olan bu stand, neredeyse bütün tanıtım ve organizasyon etkinliklerinde kullanılır. Ön cepheden ilgili reklam materyali vurgulu bir şekilde gözükür. Arkası açıksa arka, değilse iç alüminyum çıtaları ile kurulur ve bu alüminyum çıtalar stand kurulduğunda örümcek ağı şekline benzetildiği için bu isimle anılmaktadır.

17bd5a5d 2558 4eed 80f1 df2e565ca657

                             Örümcek Standların Fiyatları

Diğer stand türlerinde olduğu gibi örümcek standların fiyatları da tasarıma, kullanılan malzemeye ve ölçülere göre farklılıklar gösterir. Bu nedenle, her örümcek stand türünün fiyatı farklıdır. Farklı ölçülerde, değişik tasarımlarda ve her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.

Standın şeklinin fiyata etkisi yok denecek kadar azdır. Ancak ürün boyutları ve baskı maliyetleri fiyatın belirlenmesinde en önemli rolü üstlenir.

Lansman- seminer- toplantı, reklam çalışmaları ve PR çalışmaları, tanıtım etkinlikleri ve fuar organizasyonları gibi tüm etkinlikler için Esta Reklam ile iletişime geçebilirsiniz.

72b09ddb fb21 4674 b330 d557adaf0444

                               Örümcek Stand Çeşitleri

Örümcek standları, montajının ve nakliyesinin kolay olması, çok yer kaplamaması en önemli avantajlarıdır. İstenilen ölçülerde üretilebilen örümcek standların genellikle yuvarlak hatlı ve hoş görünümü vardır.

Örümcek standlar, zaman zaman düz bir platform şeklinde de olabilirler ancak genellikle bir eğriyi andıran şekillerde üretilir ve kullanılır. Çoğu tanıtım yada organizasyonda örümcek standların önüne bir karşılama bankosu yada tanıtım standı koyularak örümcek standına dikkat çekilir.

Örümcek Stand, fuarlar, kongreler, çeşitli organizasyonlar, marketler, sinemalar, sergiler gibi bir çok mekan için özellikle talep edilen şık ve estetik çözümlerdir.

Stand firmalarının çoğunun çözüm ürettiği stand türlerinden biri de örümcek standlardır. Ayrıca bazı reklam firmaları da bu konuda destek verebilirler.

Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Menü